OVER ONS

De wereld zou mooi zijn als deze voor iedereen financieel toegankelijk is.

Ik ben Vickie oprichtster van Bonafide BoZ en ik bied iedereen een helpende hand in de ingewikkelde wereld van financiën om jou te ontzorgen.

Jarenlang heb ik in de financiën gewerkt, geadviseerd en leiding gegeven. Mezelf altijd verdiept in financiën en daarnaast veel mensen geholpen die problemen hadden met bureaucratische organisaties zoals bijvoorbeeld de belastingdienst, het adviseren bij scheidingen of het aanpakken hoe je om kunt gaan met je budget. Daarom heb ik de radicale keuze gemaakt om mijn eigen weg te volgen. Als ik ervoor kan zorgen dat jij kan stoppen met je zorgen maken over je geldzaken dan is mijn dag weer helemaal goed.

Ik geef niet op en denk in oplossingen want ik merk dat de grootste ergernis leeft als je van het kastje naar de muur wordt gestuurd of niet volledig wordt geïnformeerd omdat je het als niet deskundige maar moet uitzoeken. Tegenwoordig is niets meer met een simpel telefoontje te regelen. Je moet verstand hebben van de wet, het beleid van de betreffende organisatie, digitaal zijn onderlegd en dan ook nog maar hopen dat je de juiste persoon aan de lijn treft die jou wilt helpen en je niet zo snel mogelijk probeert af te poeieren. Denk maar aan de reclame met de paarse krokodil!

Je kunt bij ons rekenen op persoonlijke aandacht, geen wachtlijsten en niet digitaal aanmelden. Je bent geen nummer.